Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Over ons

De Generaal, rond 1990 begonnen op rommelmarkten en braderien in Odoornerveen Drenthe, later ook in Duitsland en Portugal.  In de tijd werd de dienstplicht afgeschaft en er kwam een nieuwe uitrusting voor in de plaats.

De groene kleur ging er uit en werd Camouflage. Er werd op de domeinen dan ook heel veel verkocht ook wat nog nooit gebruikt was.

Daar ik een liefhebber ben van kwaliteits spullen heb ik toen veel zaken gekocht o.a. de beroemde bretels met haakjes. ( zijn helaas nu op ) maar ook het 1/2 wollen ondergoed in alle maten. De beroemde zakdoeken oordopjes en nog wat andere zaken uit die tijd.

Maar tijd gaat voort en artikelen veranderen ik voer nu de 100% wollen schippestruien, commandotruien en nog vele andere zaken die dus niet meer uit het leger komen maar nog wel de goede kwaliteit hebben.

De beroemde leger sokken in zand en zwarte kleur zijn nog de echte met 75% wol voor de warmte en vochtafvoer en  25% Polyester voor de sterkte.

Inmiddels ben ik al de 70 gepasseerd en ben ik veel in het buitenland. Maar mijn passie kan ik nu toch nog uitvoeren door de nieuwe technieken die ons mensdom nu ter beschikking staan.

De artikelen worden vanuit ALMERE verzonden door een goede hulp Kadokie. Wij trachten altijd om de spullen zo spoedig mogelijk naar u te zenden. Maar daar ik niet alles op voorraad heb kan het soms wat langer duren om de spullen bij u thuis te krijgen.

Ik hoop u nog lang van dienst te kunnen zijn op mijn wat ouderwetse site www.de-generaal.com of via deze winkel site.

Ik groet u allen en dank u voor uw klandizie.

Frank Kroon de Generaal. 

Klik hier om een beschrijving in te voeren